Újít a JYSK: több mint 800 négyzetméteres áruház újult meg Kazincbarcikán

Megosztás

Folyamatosak az áruháznyitások és -megújítások a JYSK-nél, decemberben többek között a kazincbarcikai egységet is átalakították. Az egy hónapig tartó munkálatok alatt a 815 négyzetméteres áruház világítása és padlója megújult, immár a JYSK 3.0-ás koncepciójának megfelelve és az eddiginél nagyobb alapterületen várja a vásárlókat – írja a JYSK közleménye,

Az új áruházak nyitása mellett a meglévő üzleteit is folyamatosan átépíti a JYSK a 3.0-ás koncepció szerint, ez azt jelenti, hogy 2024 év végéig világszerte a JYSK minden áruháza megújul, Magyarországon pedig 2023. augusztus végéig összesen 67 áruház üzemel majd az új koncepciónak megfelelően

December 14-én nyílt meg újra a JYSK kazincbarcikai üzlete a Bercsényi utca 2. szám alatt. Az új koncepció jegyében az áruház világos padlózatot és új világítást kapott és egyszerűbbé vált a sorok közötti navigáció. A bútorok közötti eligazodást 3 bemutató-szoba – egy háló, egy étkező és egy étkezővel egybekötött nappali – segíti. Az alvás szakértőjeként azonban a JYSK külön matrac-stúdiót is kínál, ahol a vásárlók otthonos környezetben nem csupán tanácsokat kapnak, de ki is próbálhatják a termékeket. A dekorációs kellékek és kiegészítők pedig még nagyobb területet kaptak, ahol szezonálisan frissülő, az aktuális trendeket követő termékek széles választékát találják.

A JYSK december közepén a kazincbarcikai mellett a százhalombattai és pápai áruházát is felújította, szintén a 3.0-ás koncepció jegyében.

A dán üzletlánc jelenleg 91 áruházat üzemeltet országszerte, a 2023. augusztus végéig tartó üzleti évben 3 új üzlet nyílik, 20-at átépítenek, 3 nagyobb alapterületet kap és további 2 költözik.

fotó: jysk.hu

Kapcsolódó cikkek